Maturantët i nënshtrohen provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë/ Deputetët e PD-së denoncojnë: Teza u publikua

AKTUALITET


Deputetët e Partisë Demokratike Luçiano Boçi dhe Lefter Gështenja kanë denoncuar publikimin e tezës së Maturës Shtetërore për Gjuhën Shqipe dhe Letërsinë. Ata kanë publikuar foto të tezës në rrjetet sociale në një kohë kur maturantët po i nënshtrohen provimit teza publikohet në çdo rrjet.

Nga foto duket që teza është fotografuar nga maturantët me celular brenda në klasë, duke treguar qartazi që nuk është ushtruar kontrolli i duhur në nisje të provimit. Por mbetet të prittë ndërhyrja e Ministrisë së Arsimit për të verifikuar nëse ajo është teza që po i nënshtrohen maturantët.


“Nuk kishte si të ndodhte ndryshe! Teza e maturës së Letërsisë përsëri del nga klasat, për shkak të paaftësisë dhe korrupsionit njëkohësisht, të atyre që janë përgjegjës. Për të mos u bërë pjesë e kësaj katrahure mature, vetëm për fakt, po postoj një fletë të provimit”, shkruan Boçi.

“Sot nga ora 10 00 deri në 12 30 maturantët po japin provimin e letërsisë! Edhe pse është totalisht e ndaluar para 1 ore ka dalë teza e provimit! Ky është arsimi që kemi ose “arsimi që duam” sot në Shqipëri”, shkruan Gështenja.

Maturantët i nënshtrohen provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë/ Deputetët e PD-së denoncojnë: Teza u publikua
Maturantët i nënshtrohen provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë/ Deputetët e PD-së denoncojnë: Teza u publikua
Maturantët i nënshtrohen provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë/ Deputetët e PD-së denoncojnë: Teza u publikua
Maturantët i nënshtrohen provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë/ Deputetët e PD-së denoncojnë: Teza u publikua
Maturantët i nënshtrohen provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë/ Deputetët e PD-së denoncojnë: Teza u publikua
Maturantët i nënshtrohen provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë/ Deputetët e PD-së denoncojnë: Teza u publikua
Maturantët i nënshtrohen provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë/ Deputetët e PD-së denoncojnë: Teza u publikua
Maturantët i nënshtrohen provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë/ Deputetët e PD-së denoncojnë: Teza u publikuaSkip to toolbar