Mbledhja e Këshillit të Sigurimit Kombëtar mbyllet pas 2 orë diskutime

AKTUALITET


Presidenti i vendit Bajram Begaj ka mbledhur sot Këshillin e Sigurimit Kombëtar. Mbledhja ka nisur në orën 11:00 dhe ka zgjatur përreth 2 orë.

Mësohet se në Këshillin i Sigurimit u diskutua lidhur me sulmet kibernetike nga Irani që kanë goditur vendin tonë gjatë muajit korrik dhe shtator.


Në mbledhje ka qenë i pranishëm edhe kryeministri Edi Rama.
Skip to toolbar