Mbyllet pas 3 orësh mbledhja online e Këshillit të Sigurisë

AKTUALITET


Pas 3 orësh Këshilli i Sigurisë Kombëtare e zhvilluar mes Presidentit Meta, kryeministrit Edi Rama, liderit opozitar Lulzim Basha, ministrave, kreut  të Emergjencave Civile dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë ka përfunduar.


Priten detajet se çfarë diskutime janë bërë dhe çfarë vendimesh janë marrë në këtë mbledhje.

Edhe pse virtuale, për herë të parë pas shumë kohësh kjo mbledhje bëri bashkë Presidentin, kryeministrin dhe kreun e opozitës.