Meta “themelon” partinë e SPAK/ Seriali i të bërtiturave: Parti prokurorësh të korruptuar!

AKTUALITET


Shpërthen Ilir Meta dhe për herë të parë, e cilëson SPAK si një parti politike prokurorësh të korruptuar.

“Veprimet propagandistike dhe me regji të SPAK, që merret me arka sardelesh apo shpikje ngjarjesh mediatike, si dhe goditja e opozitës me regjinë e “Rilindjes”, dhe në funksion të axhendave politike elektorale të Edi Ramës, e kanë shndërruar SPAK në drejtimin e Dumanit, në një parti politike të jashtëligjshme prokurorësh, aleatë dhe ortakë të Edi Ramës.” tha sot Meta në një konfeence për mediat.Skip to toolbar