“Metamorfoza”/ Apeli lë në burg Oltion Bistrin, Pëllumb Gjokën e Xhevahir Litën

AKTUALITET


Apeli i Posaçëm ka lënë në qeli 6 personat e arrestuar nhë kuadër të operacionit “Metamorfoza”.

Biznesmeni Pëllumb Gjoka, prokurori Xhevahir Lita, ish shefi i Operacionales, Oltion Bistri, ish efektivi Adrit Hasanbegaj, Asmer Bilali, Edmond Preka, shofer i biznesmenit Gjoka do të qëndrojnë në burg deri në përfundim të hetimeve.


Në sajë të këtij operacioni u shpallën në kërkim dhe nëntë persona të tjerë mes te cilëve, Behar Bajri dhe Ervis Martinaj. SPAK finalizoi dhe lëshoi 15 urdhër arreste për këtë operacion, pasi zbërthimit të aplikacionit SKY dhe Enchro chat.
Skip to toolbar