“Metamorfoza”, Gjykata e Posaçme shtyn seancën ndaj 8 të pandehurve

AKTUALITET


Shtyhet seanca e parë paraprake e dosjes “Metamorfoza” në Gjykatën e Posaçme Antikorrupsion.

Seanca e radhës u la më datë 24 maj ora 10.00, për shkak të mungesës së të pandehurit Xhevahir Lita dhe të avokatit të tij Arben Nela.


Pak ditë më parë, Prokuroria e Posaçme Antikorrupsion dërgoi dosjen për gjykim në GJKKO për disa të pandehur, ndërkohë që ndau çështjen për disa të tjerë.
Skip to toolbar