Miku Daul dënon mikun Basha

Më të fundit


Mbështetësit e Bashës kanë dënuar dhunën që është përdorur gjatë protestës së organizuar nga opozita. Presidenti i Partive Popullore Europiane, PPE Joseph Daul ka reaguar pas protestave të dhunshme opozitës përmes një postimi në Twitter.

Joseph Daul i ka “tërhequr veshin” mikut të tij Basha duke dënuar ashpër dhunë e përdorur në protesta dhe ka bërë thirrje që palët të ulen për dialog për zgjidhjen e krizës politike.


“Dënojmë fuqishëm përdorimin e dhunës gjatë demonstratave të fundit në Shqipëri. Të gjitha palët e përfshira duhet të kthehen në një dialog të ndershëm politik, të adresojnë shqetësimet dhe shkaqet rrënjësore, të rrisin retorikën dhe të qëndrojnë larg çdo lloj dhune.” – shkruan në Twitter Daul

Daul i shtohet zërave të tjerë ndërkombëtar që kanë dënuar dhunën e ndodhur gjatë protestave të opozitës së bashkuar.
Skip to toolbar