Ministria e Jashtme shqiptare: Procedurat për zëvendësimin e Yuri Kim kanë nisur

AKTUALITET


Ne adresen zyrtare te Ministrise per Europen e Punet e Jashtme te Republikes se Shqiperise ne Twitter, infoirmohet se ka nisur procedura per zevendesimin e ambasadores Yuri Kim.

Nderkohe qe ende nuk eshte bere i ditur emri i ambasadorit te ri qe do te zevendesoje Kim ne krye te ambasades ne Tirane.


Postimi i plote:

Në përgjigje të interesimeve të medias gjatë gjithë ditës dhe për të shmangur çdo spekullim mbi “heshtjen” e MEPJ, konfirmojmë se procedura e zëvendësimit të ambasadores Kim ka nisur zyrtarisht, ndërkohë që për emrin e ambasadorit të ri procedura nuk na mundëson të bëjmë komente./m.j

E konfirmon ministria e Jashtme shqiptare: Procedurat për zëvendësimin e Yuri Kim kanë nisur, emri i ambasadorit të ri...!Skip to toolbar