Miratohet buxheti i bashkisë Durrës, 793 milionë lekë shkojnë për rindërtimin

AKTUALITET


Bashkia e Durrësit miratoi të hënën buxhetin për vitin 2020. Një pjesë e konsiderueshme e parave për vitin e ardhshëm do të shkojnë për rindërtimin.

Busheti i Bashkisë së Durrësit për vitin 2020 është parashikuar të jetë reth 2.9 miliardë lekë.


Nga këto, 1.2 miliardë lekë janë destinuar të shkojnë për pagat dhe sigurimet e punonjësve të administratës lokale.

Ndërkohë, për rindërtimin, bashkia e Durësit do të japë rreth 793 milionë lekë. Ky fond është rreth 50% e fondit të parashikuar për investime për vitin e ardhshëm. Busheti është miratuar unanimisht me votat e këshilltarëve të majtë.
Skip to toolbar