Miratohet në Kuvend rritja e pagës për deputetët dhe ministrat

AKTUALITET


Në Kuvend sapo është miratuar projektligji për pagat dhe shpërblimet. Deputetët që kanë votuar pro rritjes së pagave për deputetët dhe ministrat janë 97, ndërsa 3 kundër.

Tre deputetët që votuan kundër janë Dashnor Sula, Bujar Leskaj dhe Mesila Doda.


Kurse për rritjen e pagave për administratën votuan 95 deputetë pro.
Skip to toolbar