Monedhat e huaja nën limitet historike/ Me sa këmbehen sot në raport me Lekun?

AKTUALITET


Sot më 4 dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 93 lekë dhe shitet me 94.5 lekë.

Euro blihet me 101.4 lekë dhe shitet 102.5 lekë.


Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 106.5 lekë, ndërsa në shitje me 108 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.6 lekë dhe shitet me 119.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.7 lekë dhe në shitje me 69.9 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:
Skip to toolbar