Ndahet nga jeta Franco Frattini, presidenti i Këshillit të Shtetit të Italisë dhe ish-ministër i Jashtëm 

BOTA


Franco Frattini, president i Këshillit të Shtetit të Italisë dhe ish-ministër i Jashtëm, është ndarë nga jeta në moshën 65-vjeçare.

Ai vuante nga një sëmundje prej disa kohësh.


Franco Frattini ka qenë deputet në Itali në periudhën 1996-2004 dhe 2008-2013. Ai ka mbajtur postin e ministrit të Jashtëm në qeverinë Berlusconi 2 (2002-2004) dhe Berlusconi 4 (2004-2008).

Që prej 14 Janarit të kaluar, Frattini ishte president i Këshillit të Shtetit.
Skip to toolbar