Ndahet nga jeta mjeshtri i violinës, Hetem Qerimaj

AKTUALITET


Hetem Qerimaj, “Mjeshtri i Madh” i violinës, është ndarë nga jeta në moshën 88-vjeçare.

“Te nderuar miq,me dhimbje ju njoftoj ndarjen nga kjo jete te babit tim te dashur Hetem Qerimaj.Zoti e pranofte ne parajse”, ka njoftuar djali i tij, Fatos Qerimaj.


https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffatos.qerimaj.7%2Fposts%2Fpfbid0muTTAhmAnrCFjubcjuacWSXdAASeosxESXfHFuiS6dohqePbxwDkwDk8dBt7JYhal&show_text=true&width=500

Violina e ka shoqëruar “Mjeshtrin e Madh” përgjatë gjithë jetës. Ai ka qenë aktiv deri vonë dhe në 85-vjetorin e tij mbajti një koncert të titulluar “Harku i Triumfit të Qerimajve” në Amfiteatrin e Liqenit, së bashku me breza të tjerë artistësh nga e njëjta familje.
Skip to toolbar