Ndalonin qytetarët dhe u merrnin para që të mos i arrestonin! AMP hetim disa efektivëve, mes tyre 2 të forcave “Shqiponja”

AKTUALITET


Agjencia e Mbikëqyrjes Policore ka marrë nën hetim disa efektivë për mitdhënie.

Mësohet se AMP ka ndërmarrë gjatë mbrëmjen së të dielës disa aksione ku në hetim ishin disa efektivë, mes tyre dy të forcave “Shqiponja”.


Dyshohet se këta efektivë i merrnin para qytetarëve që ndalonim, për të mos i arrestuar.

Gjithashtu aksioni është ndërmarrë edhe në disa komisariate të Tiranës, ku janë vënë në sitë efektivë te rendit publik.

Agjencia e Mbikëqyrjes Policore ka ndërmarrë një aksion mbrëmjen e djeshme për të goditur raste të mitdhënies në Policinë e Shtetit. about:blank

Burime nga AMP bëjnë të ditur se nën hetim kanë qenë disa efektivë (të paktën 2 prej tyre), të forcave “Shqiponja” në Tiranë.

Dyshohet se këta efektivë merrnin shuma monetare nga qytetarë që ndalonim për favore (për t’mos i kapur apo arrestuar).

Po ashtu aksioni ka qenë edhe në disa komisariate të Tiranës, ku janë vënë në sitë efektivë te rendit publik.
Skip to toolbar