Ndërron jetë në moshën 76-vjeçare gazetari dhe diplomati i njohur, Fatmir Kumbaro

AKTUALITET


Ndërron jetë gazetari dhe diplomati i njohur, Fatmir Kumbaro.

Një prej themeluesve të Partisë Socialiste të Shqipërisë ka mbyllur sytë përgjithmonë në moshën 76-vjeçare.


Fatmir Kumbaro lindi në Tiranë më 5 dhjetor të vitit 1948. Gjatë karrierës së tij të suksesshme, Kumbaro ka mbajtur poste të rëndësishme.

Kumbaro ka punuar si pedagog në Universitetin e Tiranës në fakultetin juridik, ishte gazetar në gazetën “Zëri i Popullit’, drejtor i përgjithshëm i Radiotelevizionit në vitin 1991, më pas ambasador i Shqipërisë në Maqedoni e Bullgari, anëtar i Komisionit Qendror të zgjedhjeve.
Skip to toolbar