Në Angli me gomone/ Mbi 100 shqiptarë do të riatdhesohen, pritet të mbërrijnë në Rinas

AKTUALITET


Këtë të enje rreth orës 13:00 pritet që në Rinas të mbërrijë një avion nga Anglia me mbi 100 shqiptarë të riatdhesuar.

Bëhet me dije se shqiptarët janë larguar drejt shtetit britanik me gomone dhe qëndronin të strehuar në kampe.


Pas qëndrimit të tyre prej disa muajsh në Britaninë e Madhe, shqiptarët pritet të mbërrijnë në vendlindje.

Mes tyre ka pasur persona që kanë kërkuar të rikthehen, ndërsa të tjerë janë rikthyer nga autoritetet pa vullnetin e tyre.
Skip to toolbar