Nga e shtuna, kufizime në qarkullim në akset kryesore në vend

AKTUALITET


Policia ka njoftuar se duke nisur nga kjo e shtunë, 15 qershor, fillon zbatimi i kufizimeve të parashikuara në udhëzimin e përbashkët, gjatë fundjavës dhe gjatë ditëve të festave zyrtare. Kjo do të bëhet për arsye të fillimit të sezonit turistik veror.

Gjatë këtyre ditëve në akset e mëposhtme nuk do të lejohet qarkullimi për mjetet e transportit të mallrave.

Akset rrugore për të cilat do të zbatohen kufizimet, sipas udhëzimit, janë:

1-Shkodër-Hani Hotit

Shkodër-Muriqan

Shkodër-Plazhi Zogaj

Shkodër-Plazhi Shirokë

Shkodër-Velipojë

Shkodër-Shëngjin

2-Lezhë-Shëngjin

Lezhë-Patok

Lezhë-Kryqëzimi Milot-Kukës

3-Tiranë-Durrës

Tiranë-Gjiri i Lalëzit

4-Elbasan-Pogradec

Elbasan-Rrogozhinë

5-Durrës-Currila

Durrës-Gjiri i Lalëzit

Durrës-Kavajë

Durrës-Kryqëzimi Milot-Kukës

6-Kavajë-Plazhi i Gjeneralit

Kavajë-Spille

Kavajë-Lushnjë

7-Fier-Lushnjë

Fier-Seman

Fier-Plazhet e Poros

8-Vlorë-Zvërnec

Vlorë-Palasë-Dhermi-Sarandë

Sarandë-Qafë Botë

Sarandë-Butrint

9-Pogradec-Lin-Qafë Thanë

Pogradec-Tushemisht

10-Tepelenë-Gjirokastër-Kakavije

11-Bajram Curri-Qafë Morinë.

Bajram Curri-Valbonë

Duke marrë shkas nga turizimi i shtuar, i cili reflekton rritje të mjeteve në qarkullim, veçanërisht gjatë sezonit turistik veror, Policia e Shtetit apelon për zbatim të kufizimeve të parashikuara për mjetet e transportit të mallrave, me qëllim lehtësimin e levizjes dhe aksesit për pushuesit e huaj dhe vendas.Skip to toolbar