Nga hotelet, te patrullat e policisë, zbulohet karta greke që përdorte Tafani gjatë arratisë

AKTUALITET


Marjus alias Artan Tafani shpeshherë ia kishte hedhur kontrolleve të policisë, pasi ai prezantohej si shtetas grek.

Madje, gjatë kohës që ishte në arrati, rezervimin në disa hotele e bënte nga karta e falsifikuar.


Kjo që shikoni në këtë foto është pikërisht karta ID dhe është kapur nga policia në momentin që Tafani ra në pranga.

Nga verifikimet ka rezultuar se karta ishte e flasifikuar dhe nga dëshmia e tij, ai ka treguar se e kishte prej kohësh.

Po ashtu, në mometin e ndalimit atij iu gjet një pistoletë me plumb në gojë gati për qitje.
Skip to toolbar