Një tjetër Gjuz kërkon mandatin. I fundit i LSI

AKTUALITET


Ramazam Gjuzi është kandidat i rradhës i LSI-së që i është drejtuar Komisionit Qendror Zgjedhor për të marrë mandatin e deputetit.

Gjuzi, më herët ka mbajtur postin e drejtorit të Shtëpisë së të Moshuarve në Tiranë, inspektor arsimi në qarkun e Tiranës, drejtor arsimor, kryetarë komune në Bërzhitë, si dhe drejtor në disa shkollave 9-vjeçare në qarkun e Tiranës.


Me Ramazan Gjuzin plotësohen 17 vendet bosh që LSI la në Kuvend, duke u plotësuar karriget e të gjithë deputeteve të LSI-së që dogjën mandatet.

Ndërkohë nga PD-ja janë plotësuar 23 vende duke mbetur bosh 18 karrige. Sakaq, deri më tani janë 39 deputetë të opozitës që kanë zënë karriget, nga 58 që dogjën mandatet.
Skip to toolbar