Një urim nga 20 vende të botës për festën kombëtare

AKTUALITETNjë urim për Ditën e Pavarësisë dhe të Flamurit nga 20 vende të botës Shqipëria ka misionet dhe përfaqësitë e saj nga efektivët e Forcave të Armatosura. Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka ka publikuar urimin e ushtarakëve shqiptarë por dhe ushtarakëve të vendeve aleate të NATO-s në 108-vjetorin e pavarësisë.

“108 vite pas shpalljes së pavarësisë, flamuri ynë 🇦🇱 valëvitet në çdo cep të botës përmes heronjve tanë nën uniformë, të cilët qëndrojnë krenarë krah përfaqësuesve të vendeve aleate, në çdo mision të NATO, BE & OKB”, shkruan ministrja Xhaçka.


https://www.facebook.com/501465083222550/posts/3446435538725475/?vh=e&extid=0&d=n