Norvegjia mbyll kufirin për makinat e regjistruara në Rusi

BOTA


Autoritetet norvegjeze njoftuan se, me përjashtime të rralla, do të mbyllin kufirin për automjetet e regjistruara në Rusi në mesnatën e 2 tetorit, gjë që paraqet një shtrëngim shtesë të masave ndaj këtij vendi për shkak të luftës në Ukrainë.

Ndalimi zbatohet vetëm për automjetet me më pak se nëntë vende dhe parashikon disa përjashtime, si në rastet e emergjencave humanitare.

Skip to toolbar