Operacioni i SPAK/ Arrestohet në Belgjikë Leonard Duka, rival i Ervis Martinajt

AKTUALITET


Arrestohet në Belgjikë Leonard Duka.

Duka u vu në pranga në kuadër të operacionit të ndërmarrë nga SPAK një ditë më parë. Arrestimi i tij u bë i mundur pas shkëmbimit të informacionit mes policisë shqiptare dhe asaj belge është bere e mundur arrestimi i Leonard Dukës, për të cilin SPAK kërkoi masë sigurimi.


 ABC Neës mëson se Duka ka kërkuar azil në Belgjikë por pritet që kërkesa e tij të refuzohet dhe të ekstradohet në vendin tonë për llogari të drejtësisë shqiptare. Ai është arrestuar edhe një vit më parë, por gjykata më vonë i ka caktuar masë më të butë sigurie.
Skip to toolbar