“Opozitën e dështuan liderët e saj”, Mediu: Detyrë ndërtimi i marrëdhënieve me SHBA, BE

Më të fundit


Fatmir Mediu shfrytezoi Asamblene Kombetare te republikaneve per te dhene mesazhet e tij ne lidhje me aktualitetin politik. Fuqizimin e opozites si nje alternative per te ardhur ne pushtet, ai e sheh te vije vetem duke qene prane qytetareve dhe per qytetaret ne parlament.

Për Mediun , opozita nuk mund të mbyllet në meskinitetit dhe interesat e vogla përjashtuese të disa individëve, por duhet të hapet dhe të vendosë në bazë të disa vlerave të saj konkurimin, gjeneratën e re, vlerat më të mira.


Mediu, i cili eshte nje nga nismetaret e federates se opozites, sqaroj se bashkimi nuk ka ndodhur dhe ka deshtuar deri me tani per shkak te asaj qe e cileson si opozita e liderve.

Detyre tjeter e federates se opozitës sipas Mediut eshte ndërtimi i marrëdhënieve me SHBA, BE dhe NATO-n.
Skip to toolbar