“Orikum-Dukat, drejt fundit”, Balluku: Do të jetë gati pas dy javësh, vazhdojmë me Llogaranë

AKTUALITET


SHQIPËRI- Segmenti rrugor nga Orikumi në Dukat është drejt përfundimit. “Do jetë gati Genti? -Për 15 ditë”.

Zëvendëskryeministrja njëherësh Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ishte për të inspektuar punimet e kryera.


“Kishim një ndërtesë që na ndikon në shtrat, shpronësimet janë proces i vështirë në unazën e Tiranës kemi trajtuar me bonuse, prandaj vjen dhe vonesat”, tha Balluku.

Me përfundimin e kësaj rruge 14.75 km të gjatë puna do të përqendrohet në dy projekte të tjera të rëndësishme.

“Për dy javë e dorëzojmë, më pas përqendrojmë forcat në tunelin e Llogarasë dhe aksin e Thumanë- Kashar që presin më shumë shqiptarët dhe vizitorët për shkak të trafikut Synimi sipas zëvendëskryeministres është i qartë.

“Tuneli duhet të mbarojë brenda 30 qershorit”, shtoi Balluku.

Rruga Orikum Dukat kalon përmes parkut të Llogarasë duke ofruar një panoramë mbresëlënëse për këdo që e përshkon./ abcnews.al
Skip to toolbar