Pallate të tjera në Laç, Rama inspekton vendin në kuadër të rindërtimit pas tërmetit

AKTUALITET


Pas apartamenteve të ndërtuara në Laç si dhuratë e qeverisë turke, në një tjetër pjesë të këtij qyteti janë duke përfunduar edhe disa pallate të tjera

Në kuadër të rindërtimit pas tërmetit në Laç kjo është pamja e lagjes së re ku qeveria thotë se do të akomodohen 375 familje.


Ecurinë e punimeve e pa në terren kryeministri Edi Rama, i cili shoqërohej nga kryetarja e Bashkisë së Laçit, Majlinda Cara dhe Ulsi Manja.
Skip to toolbar