Paloka djeg rregulloren e Kuvendit dhe e hedh drejt Lindita Nikollës

AKTUALITET


Deputeti Edi Paloka ka djegur rregulloren e Kuvendit, ndërsa mazhoranca mes tensioneve në seancë voton ligjet sipas rendit të ditës.

Pasi e dogji me çakmak, Paloka, rregullon e hedh në drejtim të kryetares së Kuvendit Lindita Nikolla, ndërsa në sallë dëgjohen zhurmues.

Skip to toolbar