Paralajmërimi i kreut të SPAK: Durim, asnjë s’ka imunitet, nuk na joshin dot!

AKTUALITET


Karriget bosh në sallën e komisionit të ligjeve, i përkisnin opozitës.

Asnjë deputet i mazhorancës nuk mungoi në raportimin e institucionit që mund t’ju shkaktojë të dridhura të gjithë zyrtarëve abuzues apo kriminelëve të mëdhenj.


Kreu i SPAK-ut, jua bëri të qartë se karriget e pushtetit nuk mund ta pengojnë më drejtësinë.

“Ndikimi tek unë është zero, nuk ndodh. Qoftë kolegë prokurorë, gjyqtarë, të SPAK, GJKKO apo qoftë edhe politikanë që as nuk e marrin mundimin të më telefonojnë apo kërkojë takim, sepse e dinë përgjigjen”

Përballë rezervave të deputetëve që i kërkuan më shumë peshkaqenë në tavë, Altin Dumani ju kërkoi durim.about:blank

“Kemi raste, do ngremë akuzë ndaj zyrtarëve dhe ish-zyrtareve që kanë shkelur ligjin. Asnjë s’ka imunitet. Na lini kohë. Kemi në hetim disa cështje të rëndësishme dhe koha do të tregojë rezultatin e tyre”

Gjatë raportimit për performancën e vitit që lamë pas,  shefi i SPAK-ut nënvizoi si sukses shtimin e pasurive të sekuestruara të krimit, teksa e përshkroi krimin shqiptar brenda e jashtë vendit si më të sofistikuar, që paratë i transferon në linja sekrete dhe i investon në parajsa fiskale, madje ka linja të drejtpërdrejta me Amerikën Latine për kokainën.
Skip to toolbar