Pas kaosit të Rithemelimit, PS vë në zbatim planin B: Komisioni i Ligjeve kalon online

Më të fundit


Ka rifilluar online mbledhja e komisionit të Ligjeve ku po diskutohet pr/buxheti për vitin 2024.

Kjo pasi deputetët e Rithemelimit krijuan kaos duke detyruar kryetaren e Komisionti të mbyllë mbledhjen në një moment të dytë dhe këtë herë të nisë  online.


Mbledhja nisi rreth orës 12:40 minuta dhe deputetët e opozitës nuk marrin pjesë.

Aktualisht ministri i Financave, Ervin Mete po prezanton pr/buxhetin për vitin 2024.


Edhe komisioni i Shëndetësisë u  vendos që të mbahej online.
Skip to toolbar