Pas protestës së Berishës dhe kaosit në seancë, kryeministri Edi Rama mbërrin në Kuvend

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama niset nga Kryeministria drejt Kuvendit pas protestës së mbajtur te Parlamenti dhe debateve të forta në seancën plenare.

Ai ka mberritur ne Kuvend ne kulmin e debateve dhe zenies se foltores nga deputetet demokrate.

Skip to toolbar