Pashka ortodokse, emigrantët kthehen në atdhe, fluks makinash në Kapshticë

AKTUALITET


Festa e Pashkës Ortodokse (5 maj) po afron me emigrantët shqiptarë të Greqisë që janë drejtuar drejt Shqipërisë për të kaluar pushimet me të afërmit e tyre.

Vizion Plus mëson se në doganën e Kapshticës janë krijuar radhë me automjete që presin të kalojnë kufirin. Festa e Pashkës Ortodokse ka sjellë fluks të shtuar në hyrje të pikës kufitare të Kapshticës.


Sipas policisë gjatë 24 orëve të fundit nga kjo pikë kalimi janë regjistruar një numër i madh në hyrje prej 6258 shtetas dhe një numër më i vogël në dalje prej 2480 shtetas.
Skip to toolbar