Përfundon numërimi! Kush janë tre prokurorët që dolën fitues nga gara për anëtarë të KLP-së

AKTUALITET


Ka përfunduar procesi i numërimit për përzgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

Tre anëtarët e zgjedhur nga kolegët e tyre për të formuar qeverinë e organit të akuzës janë Moisi Duda, Olger Eminaj dhe Vatë Staka.

Skip to toolbar