Përmirësimi i rrjetit elektrik, OSHEE punime në këto zona

AKTUALITET


Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar e për shkak të disa punimeve që do të kryhen në kabinat elektrike, disa zona të Tiranës do të mbeten pa energji nga ora 09:00 deri në 15:00.

Shkëputja e energjisë për rreth 6 orë do të preki rrugë “Allaman Dervishi”, blloku i Pallateve të Malajzianit, “Ali Bakiu”, “Teodor Keko”, tek ish-dogana, “Haxhi Hysen Dalliu”, “Kadri Roshi”, “Ibrahim Brahja”, “Idriz Dollaku” dhe “Sitki Cico”.


Ndërhyrjet po kryhen për të përmirësuar rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike
Skip to toolbar