Përplasje mes 3 të dënuarve në bugun e Peqinit, një i vrarë

AKTUALITET


Tre të dënuar me burgim të përjetshëm në burgun e Peqinit janë përplasur me njëri-tjetrin.

Mësohet se në përplasje janë përfshirë Sokol Mjacaj, Ilir Xhakja dhe Arben Lleshi. Nga te dhenat e para raportohet se Sokol Mjacaj ka plagosur Ilir Xhakjan dhe ka vrarë Arben Lleshin.

Nuk raportohet për efektivë apo gardianë të plagosur.

Ndërkohë drejt burgut të Peqinit kanë shkuar forca policore për përforcime.Skip to toolbar