Polica turke kundër terrorizmit ka arrestuar mbi 300 persona të dyshuar për lidhje me ISIS

BOTA


Policia turke dhe skuadrat kundër terrorizmit kanë arrestuar 304 persona të dyshuar për lidhje me grupin terrorist të Shtetit Islamik ISIS, njoftoi Ministri i Brendshëm Ali Yerlikaya në X (ish-Twitter) sot.

Arrestimet u zhvilluan njëkohësisht në 32 provinca si pjesë e “Operacionit Heroes-34”, me shumicën e të dyshuarve të kapur në Ankara, Stamboll dhe Izmir.


Postimi i Yerlikaya përfshinte pamje që tregonin autoritetet e armatosur rëndë duke shkelmuar në dyer dhe duke vënë pranga burra, fytyrat e të cilëve ishin të paqarta.

“Ne nuk do të lejojmë asnjë terrorist të kërcënojë paqen dhe unitetin e popullit tonë. Ne do të vazhdojmë betejën tonë me përpjekjet intensive të forcave tona të sigurisë ”, u shpreh ai.
Skip to toolbar