Policia ‘zbarkon’ në Kadastrën e Sarandës pas shkarkimit të drejtoreshës, kontrolle dhe në pronat e familjes së Aida Demit

AKTUALITET


Pas shkarkimit të drejtoreshës së Kadastrës Sarandë, Aida Demi, policia ka mbërritur në këtë instuticion dhe po kryen kontrolle për dokumente në kuadër të një hetimi.

Mësohet se kontrollet po kryhen dhe në pronat e Demit.


Shkak i shkarkimit dyshohet se është bërë shkelja e dispozitave në fuqi gjatë ushtrimit të detyrave funksionale dhe vjen një ditë pasi në një emision investigativ u denoncua fakti sesi familja e saj ka përfituar tokë që më parë ka qenë det.
Skip to toolbar