Pretenca për Belerin, protestuesit kërcënojnë se do djegin flamurin grek për Vorio-Epirin

AKTUALITET


Ditën e sotme do të mbahet pretenca për kryebashkiakun e zgjedhur të Himarës, Fredi Beleri.

Disa qytetarë janë paraqitur para gjykatës dhe kërcënojnë se do të djegin flamurin e grekëve për Vorio-Epirin.


Personat të cilët kanë kërcënuar të djegin flamurin, janë identifikuar si Arilda Lleshi, Bledar Cakalli, piktor i muraleve për çështjet kombëtare dhe një person i tretë që  nuk pranon të identifikohet.

Personat janë prezantuar si aktivistë.
Skip to toolbar