PS dërgon në KQZ kërkesën për regjistrim në zgjedhjet e 14 majit

Më të fundit


Partia Socialiste e Shqipërisë kërkon zyrtarisht të regjistrohet në zgjedhjet vendore të 14 majit.

Burime nga Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve konfirmojnë se në këtë institucion ka mbërritur kërkesa zyrtare e firmosur nga Sekretari për Çështjet Ligjore dhe Zgjedhore në PS Eridian Salianji, ku kërkohet regjistrimi I këtij subjekti.


Në ditët në vijim pritet dhe mbledhja e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve për miratimin formal të kësaj kërkese.

PS dërgon në KQZ kërkesën për regjistrim në zgjedhjet e 14 majitSkip to toolbar