Pyetet për ‘revolucionin demokratik’ të Berishës, Rama: Nuk flas në gjuhë të huaj për….! 

Më të fundit


Në konferencë më kryeministrin e Bavarisë kreu i qeverisë nuk I shpëtoi interesit të medias, lidhur me revolucionin demokratik të shpallur nga Sai Beisha, e që zhillohej vetëm pak metra larg godinës së kryministrisë.

Rama përsëriti edhe një herë qëndrimin e tij se për cështje të brendshme, që mund të flasë shqip, nuk preferon ti ndajë ato në gjuhë të huaj.


“Një nga gjërat më të bukura që  bëjnë gjermanët është se kur flasin në gjuhë të huaj ose në prani të të  huajve nuk merren me njëri tjetrin. Kjo është një temë e brendshme. Kryeministri ka ardhur këtu për marrëdhëniet me Shipërinë.

Gjërat që ne flasim janë të interesit të përbashkët, se c’ka këtu brenda mes nesh nuk i takon kësaj konference.  E kam thënë gjithmonë në gjuhë të huaj dhe në prani të miqve të huaj nuk flas për probleme të brendshme që ne i trajtojme shqip më njëri tjetrin.
Skip to toolbar