RAI dhe Elmar Brok në shtëpinë e Berishës, SPAK: Çfarë lehtësimi mase kërkon? Ke shkelur masën

AKTUALITET


Gjykata e Posaçme rrëzon kërkesën e Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit për shfuqizim të masës së sigurisë “arrest në shtëpi”.

Në seancën e sotme, prokurorët e SPAK kanë paraqitur pretendimin se Berisha ka shkelur masën e sigurisë “arrest në shtëpi” duke futur në banesë dhe kontaktuar me ish-eurodeputetin Elmar Brok dhe gazetarët italianë të RAI.

Skip to toolbar