Rama e Blair në “Devolli Corporation”/ Diskutojnë për marrëdhëniet tregtare Shqipëri-Kosovë

AKTUALITET


Aksionari i “Devolli Corporation”, Shkëlqim Devolli, dhe anëtari i Bordit, Adriatik Kelmendi, kanë pritur këtë të hënë në një takim kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama dhe ish-kryeministrin e Italisë, Massimo D’Alema.

Në fokus të diskutimeve kanë qenë marrëdhëniet tregtare mes Shqipërisë edhe Kosovës por edhe mes Kosovës edhe Italisë, me qëllim rritjen e bashkëpunimeve në fushën e ekonomisë.


Në përfundim të kësaj vizite, kreu i qeverisë shqiptare, Massimo D’Alema dhe përfaqësuesit e “Devolli Corporation” kanë vizituar nga afër edhe ambientet e televizionit “Klan Kosova”./abcnews.al
Skip to toolbar