Rama ndan lajmin: Shqipëria, zyrtarisht anëtare e Qendrës Europiane kundër Kërcënimeve Hibride në Helsinki

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama ka dhënë një lajm të rëndësishëm për vendin tonë.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, ai ka njoftuar se Shqipëria është zyrtarisht anëtare e Qendrës Europiane të Ekselencës kundër Kërcënimeve Hibride në Helsinki.

Rama ka theksuar se ky anëtarësim kompleton pjesëmarrjen e të gjitha vendeve të BE dhe NATO në këtë organizatë, për të mundësuar një qasje të unifikuar mes aleatësh kundër kërcënimeve hibride.

“Shqipëria është zyrtarisht anëtare e Qendrës Europiane të Ekselencës kundër Kërcënimeve Hibride në Helsinki. Anëtarësimi kompleton pjesëmarrjen e të gjitha vendeve të BE dhe NATO në këtë organizatë, për të mundësuar kështu një qasje të unifikuar mes aleatësh kundër kërcënimeve hibride, Dizinformimit dhe Manipulimit të Informacionit nga Shtetet e Huaja”, ka shkruar kryeministri./abcnews.alSkip to toolbar