Rama ndan pamjet: Vijon puna në kantierin e rrugës së Dukagjinit

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë në “Facebook” pamjet nga puna që po zhvillohet në kantierin e rrugës së Dukagjinit.

Rama e cilëson si një nga investimet më të vështira strukturore dhe shton se ky investim do të kthejë zonën në një pol të rëndësishëm për zhvillimin e ekonomisë dhe turizmit në të gjithë Shkodrën.


“Vijon puna në kantierin e rrugës së Dukagjinit, një nga investimet më të vështira infrastrukturore, që do ta kthejë këtë zonë në një pol të rëndësishëm për zhvillimin e ekonomisë dhe turizmin në të gjithë Shkodrën”, shkruan Rama bashkangjitur videos.
Skip to toolbar