Rama në konferencë me Melonin: Këtu jemi në territor italian! Mafia shqiptare nuk ekziston!

Më të fundit


Pas inspektimeve në kampet e refugjatëve në Gjadër e Shëngjin, kryeministrat Edi Rama dhe Giorgia Meloni kanë nisur konferencën për shtyp.

“Konferenca për shtyp me miken e çmuar të Shqipërisë, kryeministren e Italisë, Giorgia Meloni, në një vizite pune për zbatimin e marrëveshjes mes dy vendeve mbi emigracionin e paligjshëm në detin që na bashkon” – shkruan Edi Rama.

Skip to toolbar