Rama në Kosovë: Fletë-rrufeja speciale, do hyjë si njollë turpi në historinë botërore të drejtësisë

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama ka konfirmuar vizitën në Prishtinë duke zbuluar edhe arsyen se pse ka vizituar Kosovën dhe do të zhvillojë takimet me shumë zyrtarë të vendit. Rama thotë se ka shkuar për të mësuar dhe dëgjuar më shumë pas fletë- rrufesë speciale që do hyjë si njollë turpi në historinë botërore të drejtësisë.Më tej ai shton se aktakuzë publike pa aktakuzë juridike drejtësia botërore e ka njohur vetëm në epokat e sundimeve ideologjike.


STATUSI NGA EDI RAMA

NË PRISHTINË PËR TË DËGJUAR DHE MËSUAR MË SHUMË PAS FLETË-RRUFESË SPECIALE QË DO TË HYJË SI NJOLLË TURPI NË HISTORINË BOTËRORE DREJTËSISË, QË PRAKTIKËN E AKUZËS PUBLIKE PA AKTAKUZË JURIDIKE E KA NJOHUR VETËM NË EPOKAT E SUNDIMEVE IDEOLOGJIKE!