Rama përshëndet me një video nga Puka: Për ata që më shkruajnë s’ke bërë asgjë në Veri

Më të fundit


Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur jë video nga qyteti i Pukës, të cilën e quan kartolinë, për të përshëndetur mëngjesin e sotëm. Ai thotë se kjo kartolinë është për të gjithë ata që i shkruajnë s’ke bërë asgjë në Veri.

“MIRËMËNGJES 😊
dhe me këtë kartolinë nga Puka për të gjithë ata që më shkruajnë s’ke bërë asgjë në Veri, ju uroj një ditë të mbarë 😍”, shkruan Rama.

Skip to toolbar