Rama publikon foto nga zyrat e Manchester City

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama ka publikuar këtë mëngjes foto nga zyrat e skuadrës angleze të futbollit Manchester City.

Kjo në kuadër të marrëveshjes që firmosën Bashkia e Durrësit dhe Ministria e Sportit me klubin anglez të Manchester City.


Kjo skuadër do të hapë në Durrës një akademi futbolli për të gjithë të rinjtë e rajonit të Ballkanit. Në firmosjen e kësaj marrëveshje një ditë më parë, ka qenë i pranishëm edhe Kryeministri Edi Rama.
Skip to toolbar