Rama publikon pamjet: Piramida e rilindur, për t’u bërë zemra e Shqipërisë së re të inovacionit

AKTUALITET


Kryeministri i vendit, Edi Rama ka publikuar pamje nga piramida në Tiranë.

Krahas postimit, kryeministri Rama ka thënë se piramida ka “rilindur” për t’u bërë zemra e Shqipërisë së re të inovacionit.


Kryeministri Rama ka shtuar se Shqipëria po ashtu do të bëhet streha më e madhe në rajon e të rinjve që i përkushtohet teknologjisë digjitale.

“PIRAMIDA e Rilindur për t’u bërë zemra e Shqipërisë së Re të Inovacionit dhe streha më e madhe në rajon dhe të rinjve e të rejave që i përkushtohen teknologjisë digjitale”, shkruan kryeministri Rama në Facebook.
Skip to toolbar