Rama publikon videon e projektit për parkun në Bulevardin e Ri: I shërben Tiranës së 100 viteve

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama ka publikuar në Facebook pamjet e projektit për parkun fundor të Bulevardit të Ri në Tiranë.

Rama sqaron se puna për këtë projekt do të nisë së shpejti dhe do t’i shërbejë kryeqytetit për 100 vitet e ardhshme.


Drejt përfundimit edhe detajimi i projektit për parkun fundor të Bulevardit të Ri në kryeqytet, ku shumë shpejt nisim punën për këtë xhevahir që do t’i shërbejë Tiranës së 100 viteve të ardhshme”, ka shkruar Kryeministri Rama në Facebook.
Skip to toolbar