Rama: SHBA më shumë se Trump! S’mendoj që NATO do dobësohet e SHBA do i ikë rolit udhëheqës

Më të fundit


Në konferencën për median kryeministri Rama u pyet dhe lidhur me deklaratën e Trump për NATO-n  dhe Putin

“Zgjedhjet janë zgjedhje, Trump është Trump por SHBA-të janë më shumë se kaq. Nuk mendoj që NATO do të dobësohet dhe SHBA do t’i ikë rolit të tyre dhe udhëheqjes së tyre. Kur zgjedhjet të përfundojnë cështjet amerikane janë amerikane” tha Rama

Skip to toolbar