Rama shtron iftar, darka, për muajin e shenjtë të Ramazanit/ Kryeministri: Islami, i hapur për joagjëruesit

AKTUALITET


Me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit, kryeministri Edi Rama, bashkë me iniciativën edhe të bashkëshortes së tij Linda Ramës, kanë shtruar një darkë iftari.

Prezent në darkë është edhe vetë kryeministri Rama, socialist Bledi Çuçi dhe zv.kryeministrja Belinda Balluku.


Kreu i qeverisë gjatë fjalës së tij tha se “Edhe unë njësoj si agjëruesit mezi e pres këtë iftar bashkë me Lindën e këdo që angazhohet. Na bashkon ndjesia e përkatësisë ndaj diçkaje të njëjtë. Pa u munduar ti vëmë emër i ndjejmë afërsinë e pakufizueshme. Vakti i iftarit nuk është i pazakonshëm. Është një ndarje buke mes më të fortëve, atyre që duke agjëruar mposhtin dobësitë e trupit… Është virtyt ti nënshtrohesh disiplinës së fortë të agjërimit në këtë muaj që jo më kot quhet i madhërishëm pra lartësues. Unë sot bëj pjesë te kategoria e më pak të fortëve. E shoh të virtytshme dhe uljen e jo agjëruesve në tavolinën e iftarit”.
Skip to toolbar